skip to Main Content
ÅBEN OG ROLIG
Er du i målgruppen?

Åben og Rolig er udviklet til dig, der oplever stress eller symptomer på stress. Det kan være, at du føler udtalt træthed, har svært ved at sove, konstant har tanker i hovedet eller hurtigt bliver irriteret. Det kan også være, at du i en periode har trukket dig væk fra dine venner og familie. Måske er du i arbejde og synes, at tingene hober sig op. Eller du er sygemeldt eller ledig og har brug for hjælp til at komme igennem stressoplevelsen. Uanset om din oplevelse af stress er arbejdsrelateret eller af private årsager, kan du deltage på vores hold.

Hvordan foregår kurset?

Åben og Rolig strækker sig over 9 uger med en ugentlig holdgang på 3 timer. På kurset arbejder vi med meditation som det primære værktøj. Der er max 14 deltagere på holdene, og mange af vores deltagere oplever en lettelse over at høre om andre holddeltageres oplevelse af stresssymptomer, da det bl.a. giver en fornemmelse af ikke at være alene med stressoplevelsen.

Undervejs i forløbet har du mulighed for at tale med kursuslederen to gange. Vores kurser er altid ledet af en uddannet Åben og Rolig-kursusleder med psykologfaglig baggrund samt erfaring med meditation og samtaler. Du kan derfor være sikker på en høj faglighed.

Åben og Rolig i korte træk
  • Et videnskabeligt dokumenteret forløb.
  • Indledende samtale med kursuslederen, hvilket sikrer, at det er det rette forløb for dig.
  • Deltagelse i en gruppe på max 14 deltagere.
  • 9 uger med en ugentlig holdgang på 3 timer.
  • Meditation som hovedfokus.
  • Kursusmateriale til at understøtte din meditationspraksis. Du får kursusmappe, bog, cd/link samt app med guidede meditationer.
  • Mulighed for to samtaler med kursuslederen undervejs, hvor du selv bestemmer indholdet.
  • Krop, psyke og sociale relationer som temaer både i meditationen og i øvelserne undervejs.
Prøv nogle meditationer her:
Åben og Rolig Meditation med fokus på ordene “Åben og Rolig”
Åben og Rolig Meditation med fokus på åndedrættet
Åben og Rolig også som app

Du kan gratis hente og bruge appen ‘Åben og Rolig’ til din smartphone. På appen er der flere meditationsfiler, videoer om stress og meditation samt en personlig notefunktion.

Appen er tilgængelig på både Android og iPhone.

Søg kun på ordet ‘Åben’ i App Store på iPhone eller Google Play på Android, tryk ‘Hent’, og appen er klar til brug.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hold.
Back To Top