skip to Main Content
UDTALELSER OM ÅBEN OG ROLIG

Stine Beder, 34 år

“Jeg er virkelig glad for at have deltaget i Åben og Rolig og har fået meget ud af det. Jeg kan bruge værktøjerne og folk som kender mig godt, kan mærke en forskel i min afslappethed. Det sætter jeg virkelig pris på”.

Karen

“Metoden er ikke så krævende. Det ville jeg ikke gide, hvis det var noget man kunne gøre forkert eller var forbundet med selvkritik. Metoden er sin egen medicin – den er ligeså åben som den prædiker.”

B.S.H., kvinde, 37 år

“I skal vide hvor meget dette kursus har betydet for mig. Det, at kurset har lært mig at meditere og alle de gode snakke, vi har haft vedr. løst og fast på kurset, har virkeligt givet mig noget her i livet – det vil jeg bare, at I skal vide”.

Klaudia

“Jeg sover bedre, jeg har fundet mere eller mindre tilbage til min søvnrytme. Jeg har kunnet vågne og være med mig selv og tænkt, og har så kunne sove igennem og.. Mere energi og overskud. Har ikke længere brug for en middagslur.”

B.P., kvinde, 41 år

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et rigtig godt og positivt Åben og Rolig forløb. Jeg mener, jeg har fået positivt udbytte af det. Jeg har helt sikkert fundet en tillid til verden og en ro i mig selv, som jeg ikke havde før. Så meget, at jeg gjorde alvor ud af en af mine største drømme og dermed kastede mig lidt ud i det uvisse!”

H. R., mand, 46 år

“Tak for nogle fantastisk spændende og udviklende uger med Åben og Rolig. Det har i sandhed være et kursusforløb der ikke minder om noget andet jeg har prøvet før – ægte interesse og indlevelse fra instruktørernes side har gjort det ekstraordinært, og til noget som har fået en til at føle sig som en del af en større sammenhæng – tak!”

T.G., mand, 52 år

“Kære Åben og Rolig! Tak for denne gang, og for en ny indsigt. Jeg holder meget af min daglige dosis meditation som hjælper på en masse områder. Selv på ferien har jeg holdt disciplinen, og har kunnet meditere i de mærkeligste steder og situationer!”

Dorthe

“jeg havde nok været lidt skeptisk overfor meditation og yoga, hvis det var sådan meget spirituelt…Men det er mere videnskabeligt anlagt, og det kan jeg godt lide – jeg er også selv forsker.”

Charlotte T., 28 år

Tak for et fantastisk forløb som jeg simpelthen er SÅ taknemmelig for! :) Jeg håber virkelig I ved hvor meget kurset har betydet, og dét at I har vist så stort engagement og medmenneskelighed (i mangel på bedre ord) er helt fantastisk og guld værd. Jeg har virkelig følt mig mødt der hvor jeg er, og ikke mindst velkommen og i trygge rammer. :) Tusind tak!

Henrik Levysohn, 39 år

“Jeg har oplevet et ret stort skift efter kurset. Mentalt evner jeg i høj grad at fokusere på det, jeg gerne vil. Jeg lytter rent faktisk, når folk taler til mig. Det giver bedre sociale relationer. Det giver selvtillid, og lyst til at blive endnu mere social. Jeg er kommet dertil, hvor jeg føler mig tilpas i mange sociale sammenhænge.”

Maija

“Man har en følelse af at lære af de andres oplevelser, og at man ikke er helt alene om at have det, som man har det. Andre mennesker (uden for gruppen, red.) kan godt have svært ved at forstå hvordan det er. Jeg føler mig tryg og afslappet ved at andre i gruppen forstår det, men også underviseren… at andre for en gang skyld forstår det.”

H. L., kvinde, 47 år

“Jeg har ikke før mediteret, men Åben og Rolig har fra starten af føltes meget rigtigt, indlysende og positivt. Gennem meditationen føler jeg at kroppen validerer mine tanker, således at sind og krop fungerer bedre i overensstemmelse med hinanden. Jeg er også blevet bedre til at håndtere stressede situationer, herunder eksamen, sportslige præstationer og konflikter. Hvor jeg normalt ville blive stresset, får jeg nu standset op og klaret tankerne, med henblik på en fornuftig fortsættelse af det, jeg er i gang med.“

H.L., kvinde, 25 år

“Åben og Rolig har været en helt utrolig stor hjælp. Tak! Jeg er enormt taknemmelig for, at kurset var der til at guide mig, da jeg virkelig manglede en grund at stå på. Lige nu er det meget mystisk at kigge tilbage. Det er som om jeg ikke længere helt kan relatere til de følelser, jeg havde for et år siden, fordi jeg heldigvis er et andet sted nu. Det har været en vild proces, som jeg faktisk ikke tror, jeg helt er i stand til at fatte endnu. Men jeg er lettet og modig! Og jeg har stadig mini-meditations-klistermærkerne til at sidde rundt omkring i min lejlighed. Det har været lidt af en åbenbaring! Selvom jeg ikke i dag mediterer jævnligt, har jeg helt klart fået en større respekt og forståelse for sammenhængen mellem min krop og psyke. Tusind, tusind tak til jer, og al held og lykke fremover”.

Back To Top